JOLIn Tarina

JOLI = sievä, nätti, suloinen, viehkeä, kaunis, viehättävä, hyvännäköinen. 

Olen Laura ja JOLI à la Laura on vuosia kytenyt toteutunut unelma. Olen toiminut yritysmaailmassa viestinnän ammattilaisena yli 12 vuoden ajan. Monien lankojen hyppysissä pitäminen, tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi, kustannusten hallinta ja erilaisten materiaalien suunnittelu sekä tuottaminen on ollut arkipäivääni koko tuon ajan. Myös harrastuksena jo yli kymmenen vuotta mukana kulkenut valokuvaus on muuttunut yhdeksi ammateistani.

Hää- ja juhlasuunnittelupalvelu JOLI on syntynyt rakkaudesta juhliin, yksityiskohtiin, estetiikkaan ja elämän tärkeisiin hetkiin. Johtoajatuksena on se, ettei onnistunut ja upea tilaisuus välttämättä edellytä massiivista budjettia. Tärkeintä on keskittyä olennaiseen ja kuorruttaa kokonaisuutta budjettiin sopien.

JOLI yhdistää kokemukseni, osaamiseni, verkostoni sekä ennen kaikkea intohimoni tunteita herättävien elämysten järjestämiseen. Tärkein tavoitteeni on järjestää tilaisuus, joka on Sinun näköisesi ja joka yhden päivän sijaan luo Sinulle ja läheisillesi muistoja loppuelämäksi matkan kaikista vaiheista.

Tutustu lisää palveluihin.

Nimen taustalla

Yrityksen nimi, JOLI, koostuu perheenjäsenteni etunimien alkukirjaimista. Osin siksi, että ilmoitin heti kaikkien pääsevän tekemään osansa perheyrityksessä.

Taustalla nimen valinnassa oli kuitenkin ennen kaikkea se, että läheisten tuki on meistä monelle äärimmäisen tärkeää myös juhlien järjestämisessä. Luottohenkilöiksi pääsevät parhaat ystävät ja vain lähimmille jaetaan yksityiskohtia ennen H-hetkeä.

Läheisimmät ovat myös niitä, joiden kanssa tärkeää hetkeä juhlitaan, heidän läsnäolonsa on meille tärkeää ja heitä muistetaan juhlapuheissa. Tätä tärkeää sidettä halusin myös oman yritykseni nimen korostavan. Ikimuistoinen juhla syntyy yhdessä koetusta tärkeästä hetkestä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: